29 Mayıs 2012 Salı

Zayıfla, Zayıf Kal-2

-Ekmek az yenecek. Kepeği alınmamış, tam tahıl olanı tercih edilecek.
-Pirinç, makarna, kek, pasta, börek ve benzerlerinden uzak durulacak.
-Meyve, sebze ve tahıl türü gıdalar kabuklarıyla ve kepekleriyle birlikte tüketilecek.
-En iyi lif kaynakları olan çilek, kabak, ıspanak, elma ve fasulyeden bol bol yenilecek.
-Yemek tabağının küçük olanı seçilecek.
-Yemeklerde kullanılan her türden yağ azaltılacak.
-Kahve ve çay dahil şeker kullanmak yasak. Şekerin tadı unutulmalı.
-Patates sebze görünümlü şekerdir, uzak durulacak.
-Fast-food gıdalar yenilmeyecek.
-Her sabah mutlaka kahvaltı edilecek.

Hiç yorum yok: